



## Global Innovation Platform towards ICT Convergence Technology Commercialization

**Pre-registration** 

2020. 12.3 Thu 10:00~18:00 (KST)

Daejeon ICC Hotel, 3<sup>rd</sup> floor, Grand Ballroom

YouTube Channel

KAIST GCC (Global Commercialization Center) cordially invites you to participate in the 2020 December Global Commercialization Conference and Workshop (GCCW), an Open Web Conference that will take place at Grand Ballroom of Daejeon ICC Hotel on December 3rd, 2020.

The 2020 December GCCW will bring together cooperative partners from all sectors – government representatives, R&D researchers, and industry partners – on a Global Innovation Platform to explore and discuss collaboration opportunities for ICT Convergence Technology Commercialization. This one-day event will focus on China and India to identify areas of cooperation, visualize business demand, and discuss joint R&D project to strengthen the global innovation ecosystem for technology commercialization.

We look forward to having opportunities to build mutually beneficial relationships through this meaningful event. Also, we appreciate all the speakers and participants, domestic and international, for taking time out to attend and support this event.

## rograr







Session 1 Korea-China	<b>Moderator:</b> YoungDuk Park, Research Associate Professor, KAIST GCC	10:00 ~ 11:20 (80 min.)	Session 1-1 Korea-China Technology Commercialization Analyze Past Achievements and Discuss Future Opportunities
Technology Cooperation Network (Online)		11:20 ~ 12:30 (70 min.)	Session 1-2 Identify Cooperation Areas in the Smart Factory (Advanced Manufacturing) Industry
Lunch Time			
Session 2 Korea-India	Moderator: Prayag Lal Yadav,	13:30 ~ 14:50 (80 min.)	Session 2-1 Korea-India Technology Commercialization Identify Business Demand and Cooperation Areas
Technology Cooperation Network (Online)	Research Assistant Professor, KAIST GCC	14:50 ~ 15:50 (60 min.)	Session 2-2 Korea-India Joint R&D Project Discuss Project Management and Commercialization Direction
		Break	Time
Special Session Global Technology Cooperation Network (On/Offline)	Moderator: JaeJeung Rho, Professor, School of Business and Technology Management, KAIST	16:00 ~ 16:10 (10 min.)	<b>Commemorative Remark</b> <b>Mun-Kee Choi</b> , Director, Global Commercialization Center, KAIST
		16:10 ~ 16:50 (40 min.)	Keynote Speech How to Get Global Tech Demand! Jongkap Kim, Chief Executive Director, Born2Global Center
		16:50 ~ 18:00 (70 min.)	<b>Panel Discussion</b> Building a Global Innovation System for ICT Convergence Technology Commercialization
	<b>n any change in pr</b> ST GCC Hyunsung	ogram due to COV	ID-19 situation.

Hosted by

Organized by | KAIST & iTTP kaist



Ministry of Trade, Industry and Energy